Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

9 Aralık 2010 Perşembe

Pozitif Ayrımcılık

Efennim merhabalar ben bu günlerde gene bişeylere karşı çok tepkiliyim haberiniz olsun. gene ne oldu len dediğinizi duyar gibiyim olan şu pozitif ayrımcılık! Mesela hemen size karşılaştığım olaylardan bi demet sunayım.

Baya bir zamandır popüler olan farmvil oynununu ele alalım mesela. Bu oyunda insanlar birbirine eşya kutu hediye gibi çeşitli şeyler gönderebiliyor. bana günde 3-4 tane hediyemsi şey gelirken karşı cinsden bir kaynaktan aldığım bilgiye göre günde 10 hediyeden aşğı gelmiyor.


Nedeni ise bazı dangozların, abazaların "hehe adama ne yollayak la kıza yollayak hedayeleri belki muhabbet gelişir kıp kıp kıp(göz kırpma efekti) annarsın yeaa" şeklindeki düşünmceleri. Burdan uyarıyorum ayanızı denk alın olm valla. Attırmayın tepemi.

Bir diğer durumsa şu efennim. Yılbaşı kutlaması nedeniyle bir mekan ayarlamak için 10 gün önceden mekanı ararsınız, mekan size der ki "Masalarımız dolu. Full doluyuz" diyerek hem anlatım bozukluğu hem de moral bozukluğu verir.


-temsili yılbaşı partisi-

Siz bunu arkadaşlarınıza diyip tepki alınca başka bi erkek daha arar o da aynı demeci alınca yetkili kişiden, bi karşı cins arar ve hemen 6 kişilik masa ayarlanmıştır hatta indirim bile alması söz konusudur. Burdan da mekan sahibine ses etmek isterim. E cibilliyetsiz ben sana "kompil erkek gelecez bütün kızlara sarkacaz geri kalanıda dövüp tüm alkolü içip yimahları yicuuk acaba boş yeriniz var mı?" mı dedik ne dedik?

Olaylar anlat anlat bitmez efennim...
Bize yok, bi kız sesi duyunca "haa olmamı efennim olma mı" diyen tuafiyeciler, züccaciyeciler ve eczaneler. Sözüm sizlere! Ayağınızı denk alın. sizi zabıtaya şikayet ederim! vallaha lan!