Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Türkler Korku Filmi Yapamaz!

Bak bu klişe lafı en an 45 defa duymuşumdur ben ortamlarda, sen de bu sayıya yakın duymuşsundur eminim. Sırf arkadaş gurubu içinde sivrilmeye çalışan adamın yaptığı en dandik şaka kategorisindedir. Aslında dandik değildir ama bu adam kafasında böyle bir olayı canlandırmak için o kadar aynı espiriyi izlemiştir, dinlemiştir ki başkasından o da gazı alır "la bunlar bu kadar yaptı, insanlar güldü ben de yapam ben de güldürem. Biraz da berklerin canların egemenliği bitsin espirilerde açın osmanların önünü" diye. -garip de bi olaydır bu genelde ergen çağlarda isimlerinden memnun olmama durumu vardır insanlarda ama bu başka bi yazımızın konusu-nasıl iyi heyecan de mi? Başka yazımızın konusu ne lan?- - Bizim adam anlatmaya başlar arkadaş çevresi de eylenir güler falan banko espiridir bu herkesi herzaman güldüren unsurlar. "Ya ne korku filmi olcak düşünsene bizim apaçiler geliyor o kampa bangır bangır müzik çalan doğan görünümlü beyaz şahinle ne ruh kalır ne canavar hepsi gider ötelere hahaha" diye.


ama hacılar ben buu duruma inanmayanlardanım çok da güzel korku filmi yaparız çok da güzel bu ortamlarda bu espirilerden ekmek yiyenlerin rızkını keseriz. o espiriden bi gün sonra gidiyo bu filme di mi almış bileti "ne korku filmi olcak ya gülcez işte hahaha. Ben zaten korku filmine komedi diye gidiyorum." -bak bu da hava cümlesi ben ne korku filmleri gördüm bundan mı korkçam lan diye- abi o filmden bu bi korkar bunu koltuğa bi sıçırtırır film kalkamaz yerinden. Onu spatulayla kazırlar ordan -bu da yeni dizi spartaküsten sonra. spatula; spartaküsün karısı-

-amerikan gençlik korku filmlerinin şahı scream-

Çünkü bu adamın kafasında hep şu vardır hani korku filmi ya kesin bi yerden bi hayalet çıkar olmadı bi vampir gözükür ya da bi gençlik filmi havasında başlayıp ilk başta gözlüklü şişmanın daha sonra şişmanın ve diğer şişmanın da öldüğü filmlerden ibaret -filmde zaten 3 şişman var ne bekliyosun- bu adamın karşısına asıl korktuğu olgular çıktığında cini olsun gulyabani olsun bi evliya yatırı gibi pek çok korku unsurunu, bütün bunların insanlar üzerindeki etkisini, insanları nasıl yönlendirebildiğini bilmez bu bildiği demin dediğim gibi amerikan tarzı korku filmi ya da japon korku filmidir. Saat sabahın üçünde ip atlayan elbiseli kız falan. Sen çıakr karşısına bu adamın gulyabaniyi ki bilenleriniz bilir sütkardeşler filminden -zaten bilmeme gibi bi durumunuz yok- ergenliğinde izlemiştir bunu beynine öyle bi kazınmıştır ki nasıl korkar anlatamam sana. o yüzden hacılar nerde bü türk korku filmi var önyarı ile karşılaşmayın.


-bilmeyenler bi köşede bunu izleyip gelsin-