Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

10 Eylül 2011 Cumartesi

Arka Plan

Bilmem hiç merak ettiniz mi kaç tane fotoğrafın arkasında olduğunuzu? Kaç tane fotoğrafınız var sizin, sizden habersiz? Kaç kişi dikkat etti arka planda size?
Düşünmüşmüdür ne işi var lan bunun burda diye? ya da o fotoğrafta istenmeyen biri oldunuz mu? Hadi bee tam çekerken adam geçti diye arkadan diye kaç küfür yediniz?
Ya da kaç fotoğrafta başkasını çekmek isterken sizi çekti? (bu biraz saçma göründü evet)
Peki önündeki kişiyi çeker gibi yapıp gizlice sizi çekti? (bu biraz sapıklık gibi geldi bana? -çekme arkaşşım ver o makinayı bağa)

Belki de bi toplu fotoğrafda olabilirsin? hani şu haberlerde insan kalabalığı çekimleri olur tıpkı onun gibi bi caddede yürürken çekilmişsindir, o kalabalığın içindesindir.
-olmaz mı? -olabilir


-bu fotoğraftaki kaç kişi bu fotoğrafa rast gelmiştir acaba?-

Bu ara baya aklımda bu konu nasılım acaba o fotoğraflarda? kesin bi çemçük ağızlılığım vardır ona eminim. Belki fiti fiti yürürken, arkada mal mal kahkaha atarken, belki sevdiceğe sarılmışken, konserde çok değişik ağız biçimi ile şarkı söylerken, kafam güzelken,yerken içerken ve ya uyurken(?!)

Ya da benden habersiz bi ton fotoğrafım olduğu gibi belki de hiç yok da olabilir. Sanki hiç var olmamışım gibi sadece kendi çektiğim ya da beni çektikleri fotoğraflarda varımdır.
sizin işinizi yaptığınız bir anda da fotoğrafını hoşuna gittkleri için çekmiş olabilirler (bileklik yaparken, balıkçıları balık avlarken, -bu bölümde fazla bi örnek çıkaramadım ama olsun, anladınız siz-)

Garip ve saçma konu ki zaten biliyorsunuz saçmalık bizim ekmeğimiz efenim. Yadırgamayın bu saçma düşüncelerimi. Yarın bi gün arka planında sizin çemçük ağızınızla hohohoh diye gülmeye başladığınız anda birayı üstünüze döktüğünüz bi fotoğrafla çıka gelirim haberiniz olsun.