Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

1 Mart 2011 Salı

İnternete Girmek Tehlikeli ve Yasaktır


Hacılar neler olmuş neler diyeceksiniz.

"24 Ekim’den beri Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 sayılı kararı gereği erişime kapalı olan dünyaca ünlü blog (e-günlük) servisi Blogger.com, telif haklarını ihlal eden bloglar nedeniyle Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu (FSEK) kapsamında engellendi.



Digiturk yayınlarını ücretsiz olarak paylaşan birçok servis ve blogu takip ederek telif hakları kanunu dolayısıyla gerekli başvruruları yapmak üzere kurulan Dijital Platform Hizmetleri Sahtekarlık Bölümü tarafından yapılan başvuru sonucunda, Blogger servisinin sahibi Google’dan geri dönüş alınmadığı belirtiliyor. Google Türkiye ilgilileri ise konudan haberdar olmadıklarını, ancak sorunu çözmek istediklerini ifade ediyorlar."

amk gogıldan dönüş alamadık ne lan? sanki ulusta cuma namazına giden kuyumcumu gogıl.

bir kaç kelime daha geriye gidersek sahtekarlık bölümü diye bölüm de varmış ya arkadaş ben daha ne diyeyim. gogıl geri dönüş yapmadıysa bundan dolayı olabilir.

+Abi dijitürk sahtekarlık bölümünden aramışlar tükkan kapalıyken telesekreterde mesaj var, bir de faks çekmişler bizim blogırda maç yayını varmış, ceplerine gitmesi gereken 32 tl gitmemiş kurdurmuşlar pazartesi tahsil için çırağı göndereceklermiş.

-Nasıl dijitürk bizi aradı olm? Numaramızı nerden bulmuşlar? Hem sahtekarlık bölümü ne lan. sahtedir olm bunlar adı üstünde sahtekarlık bölümünden arıyorlarsa sahtedirler. s*ktir et sen git bi çay koy bakem

+Peki abi. o zaman ben bu faksı atıyorum
-atma lan müsfette olarak kullanırız... ya da at at napam la faks kağıdıylan


İnternet denilen mecrayı doğalgaz gibi düşünüp kötüye kullanım,kaçak kullanım varsa kapatırız olm diyenler...
İnterneti ego otobüsü zannedip kart basmadan piniyorlar zaten seçimde de burdan bize oy çıkhmadıydı diye sefer sayısını azaltan belediye tarzında yaklaşımlar...

5 bin 193 site Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın 385’i mahkemelerin 271’i ise savcılıkların kararıyla kapatılmış. Erişimi engellenen 608 web sitesinin ‘sansür’ ekranındaysa hiç bir bilgi yer almıyor. ne bi bilgi veriliyor ne de kapatma kararıyla ilgili bir yazı. hiç bir şey yok. evde yokuz efendimcilik!

Duymuşsunuzdur blogunda başbakanı eleştirdiği için mahkemelik olan var facebook'ta başbakanı eleştiren öğretmen var. var da var sadece medyaya yansıyan bir kaç kişi bunlar. ya da birkaç münferit mi demeli. -ı lov münferit tişörtü yaptıracam, isteyenler bana başvurmayın gidin kendiniz yaptırın-

Halen öküz gibi bakıyoruz internete.