Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Basamakta Beklemek

 Efennim hepimizler iş saatine yakın çıkıp otobüslere doluşup tıkış tıkış gidiyouz lakin beim canımı sıkan bi tip var, sizlere de anlatayım dedim siz siz ola bundan olmayın aman diyem.
 Bu arkadaşımız kapı önünde bekyeyen ve en son durakta inen adam!
 Ne zaman ineceği belli değil, size yol vermez sıkış tıkış inersiniz elinizde kırılacak eşyalar falan varsa dan dun oraya buraya çarparsınız eve gidene kadar kırıldı kırılmadı endişesi ile yaşarsınız, hayatınızdan bezdirir sizi.
 Kulaklığın kablosu adama takılır, kapılar kapanmadan 5 saniye içinde bomba imha uzmanı gibi hemen olayı çözüp kulaklığa kavuşmak istersiniz lakin otobüs gidecektir o pis adam da sizin yaptığınıza anlam veremez uğraşırsınız orda bıdı bıdı.
 Allam ne pis herifmişsin sen ya valla öyle böyle pis değil ama ya hem orda dur hem insanları zor durumda bırak hem de vay efendim ben burda duruyorumculuk yap (o ne lan?)
 Oh! Hayat sana güzel kapıda duran. Hep orda dur emi bi dahaki sefere omuz atacam sana valla yapacam bunu pis basamakta duran. inşallah kapı çarpar sana dann diye suratına. Pis herif.
 -umarım ikarusun kapıları arasında sıkışırsın bi gün-