Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

21 Ocak 2012 Cumartesi

Birşeylerekarşıçoktepkiliyim!

Efennim merhabalar. Finallerdi mesaaaaaî idi şunlardı bunlardı derken baya bi zaman yoktuk ortalıkta lakin geldik, ivit. Eefennim bu ara biz baya bi şeye kıl olduk tabi tarkan misali yeri geldi alıp başımızı efeler gibi gittik heyyy, olmadı biraz kızıl birazz maviii gün doğmadan dönsen bariii sana dedim duymadın mı? diyerek şarkıları dilimize dolayıp geçmesini bekledik. Geçmediler hem de hiç geçmediler saatlerce anlamsızca mırıldandık! ve bu çok sinirimi bozuyor benim, şöyle ki bir şarkının sözlerini ne kadar bilmiyorsanız, o kadar dilinize dolanır. Mesela Ebru Gündeş'in kızıl mavisi. -Biraz kızıl biraz mavi ayrılığın asil rengi gün doğmadan dönsen bari sana dedim duymadın mı gibi bişi sözleri-, -en azından benim bildiğim kısmı buraları falan- tabi bunda büyük rol oynayan radyoda sabah programlarım olan modern sabahlar ve nihatla curcuna'nın da büyük parmağı var (efendim?, parmak mı? -evet) biri kızıl mavi diğeri cici kız -hatırladınız mı çeliğin olan şarkı -hani ah cici kıııız cicilibicili (efendim?) giyininceeee sen kendiniii bişeyy mi sannndıınn.- Öhm kısaca hatırladığımıza göre konuya geri dönebiliriz.-


-şarkının sadece nakaratını alarak saatlerce anlamsızca mırıldanabilir miyiz?- evet!-

Efennim terbiyesizce idda ettiğim gibi şarkıyı ne kadar az biliyorsanız o kadar daha çok ağızınıza takılıyor. Çizim yaparken 4 saat boyunca cici kız şarkısını, sadece cici kız diyerek utanmadan sıkılmadan söyleyebiliyorsunuz. Ki bu baya tehlikeli bir durum.


-Devir değişmeden önce çelik-

Şu anda bile bazılarınız cici kııızzz diye şarkıyı söylemeye başlamış olabilir ben sizlere bir de tarık mengüçten şakşuka isimli şarkıyı öneriyorum -şakşukaaaa şakşukaaa şakşukaaa şaka da şuka sözlerine sahip dahiane şarkılardan biri hani.- (olm çok pis azınıza dolanacak şarkılar haberiniz olsun.)