Son Dakika!

biz bi' ara üşenmeyip harekete geçebilirsek bir şeyler bir şeyler yapacaz bloga. kaming suun.

3 Şubat 2012 Cuma

Ayak Serçe Parmağı

Bir evrim hatası! Bazılarına göre tanrının bizi cezalandırma yöntemi, bazılarına göre ise yeniden reankarne olurken "bunu, keççap ve mayonezi de unutmayın" dediğimiz dert yuvası. Bunu vurmadan ayağımız ne kadar güzel ve kullanışlı değil mi? Yürüyoruz geziyoruz mal mal "fred çakmaktaş gibi topuklarımızı birbirine tokuşturcam lan bak" derken yerçekimine yenik düşüp yapamıyoruz ve "lan ne kadar malım ben" diye yerçekimine karşı koymayı değil de bu topukları birbirine deydiremediğimize yanıyoruz.

- temsili fred çakmakt...lan... İşte fred çakmaktaş!-


Kısacası efennim bu ayak serçe parmağını bir yere çarpmaya görün. Aaaalllaaaam o nasıl bi acı nasıl dayanılmaz bir ızdırap! -bazı yörelerde ıstırab.- Tahmin edeceğiniz gibi ben de çarptım ama nasıl öyle böyle değil dengemi kaybettirip duvarlara çarpmalı falan yani o kadar çarpmaya bu kadar hareketi nasıl dahil ettin diye çözüm ararsınız nasıl yaptı la bu duba bunu diye.


-Gizli örgüt bunlar aslında-
-İ.neler-

Küfretmek acıyı azaltır diye isviçreli bilim adamlarının bir araştırması olmuştu. ne kadar küfredersen acı o kadar azalır diye. Anam ben bi başladım önümü alamadılar öyle böyle değil bilmediğim küfürler atmeye başladım başım döndü o derece. Kısaca efennim dikkatli olun. çarpmayın serçe parmağınızı falan aman diyeyim.


-Aman dikkat edelim parmağı kırmayalım efendiler snra bi ayakta 78 numara terlik diğer ayakta normal ayakkap oluyor-

1 Şubat 2012 Çarşamba

Şehrin Gözde Bekarları!

Efennim merhabalar. size çok kıllandığım her konu gibi biraz da b undan bahsedeceğim. demin gazetede şehrin gözde bekarları aşlığı altında sevgililer gününü yorumlayan insanların görüşlerini almışlar. Bahsettikleri sevgililer günü aman ne boş gün yok benim için normal bir günden farkı yok vay efendim ben o gün çalışırım hacı falan demişler hep. buraya kadar normal ( normal? ) gözüküyor. Da hacı "şehrin gözde bekarları" ne lan? benim bildiğim bu sınıf ya da klasman dizilerde olur. cnbce (yabancı diziler yayınlayan kanal) dizilerinde olur?! sordukları adamlarda restoran sahibi yok stil danışmanı vay efendim rerörerö ciff menıcır.

Benim gözümde rererörö çiff menıcır dediğimiz adam, bizim burdaki kareşler 94 pidede kasada duran dayıdan farksız. Aynı işi yapıyorlar! Sırf havalı söylenebilen bir meslek ismi uydurduğu için kendisine (bu da var bak. Komi. "Komi alınacak" ben ilk gördüğümde bunu kombi sandım?! sonra "temizlik uzmanı" la çöpçüsün. çöpçülüğün alınacak bi tarafı yok sana şarkılar bile yazıldı. dün gece çok aradım, aradım bulamadım, kör olası çöpçüler, aşkımı süpürmüşler! koy yerine temizlik uzmanını bak oluyor mu? kör olası temizlik uzmanları, aşkımı süpürmüşler! oldu mu olmadı tabi!) vay efendim stil danışmanı. şunu giy bunu giy diyen kişi değil mi temelinde? e bunu anneniz babanız da diyor?! hava soğuk sıkı giyin? al sana stil danışmanı!

o zaman hacı sen rererörö ciiff menıcırı bu bekarlar listesine katıyorsan ben sana derim ki orda dur arkadaş burda kardeşler 94 kebap lahmacun salonunda kasada duran adamı da alacaksın!
yok efendim jet-set sosyetedenmiş adam vay efendim çok düdükmüş (bunlar herhal justice league sanıyorlar kendilerini! sırf çok paranız olduğu için babağnızdan paralar kaldı diye diğer insanlar da ne yaptığımızı bilmeli diye mi geziyor bunlar? ne la amacınız sizin bi gidin la bi dağlın olm la!

-tüm süper kahramanları içinde barındıran justice league-
Ortala
Ya da bu magazin gazetecilerine mi giydirmek lazım bilmiyorum banane lan kim nerde kiminle burnunu karıştırıyor? ya da bunu talep eden halka mı iki tane geçirsek? nabacan lan bu adamların hayatına bakıp? sen kendi hayatına bak kendine bi çeki düzen ver bu ne lan?) (gız gene kızdı bu bak gidelim buralardan -he valla ocata yemeğim vardı zaten)


-bir sosyete dergisi-
çok merak ettim b şehrin bekarları listesini gerçek hayata getşrmeye çalışarak ne yaptğınızı? bi halt da anlamıyoruz zaten gözde bekar ne lan? ilk bu adamlara mı danışacağız biz? kaldı ki ne danışacağız? (-merhabalar gözde bekarmışsınız? -evet -özelliğiniz ne sizin? -işte bekar olmak, orda burda gezmek. en iyi para yiyicisi olma gibi bir de amacımız var. -ne olur sus, teşekkürler. ) sevdiceği olmayan adama gider danışırım bunlara danışmam ömrübillah bu ne la? Bizim arkadaşımız var ali diye. o da bekar onu da alın o zaman lsiteye olm! Ne bu sadece biz özelizcilik. bu adamların ne işe yaradığı ne halt yaptıkalrını bilen beri gelsin efennim ben çözemedim kendilerini.